Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden i kostym

Grönt och gult
i en vacker skrud
som träden bär i brist på ljus
fängslad i sin skönhet
Döden i kostym




Fri vers av Sjoholm
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-25 23:45



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Gillar kontrasterna, döden, skönheten och kostymen. Bra!
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm