Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sålde din kärlek för smärtlindring

Ensamhet är ett tillstånd, en fysisk känsla
En kramp i varenda muskel, ett rep som går igenom varenda led, som spänns, drar ihop en
En blir liten, men aldrig så liten att en försvinner, som en önskar
Det är en smärta starkare än någon annan fysisk smärta
Så jag bönade och bad, låt mig hellre inte känna något alls än det här, och så blev det tillslut
Men det kom med villkor
Alla känslor som är starka nog kan starta igång det hela igen
Det var det du gjorde
Jag älskade dig för mycket, det var för starkt
Allt kom tillbaka, jag låg i sängen i smärtor
Trots att du älskade mig tillbaka
Inget är värt det, jag behövde sluta älska dig, så återigen bad jag
Låt mig hellre inte känna något alls
Och så blev det tillslut
Jag sålde din kärlek för smärtlindring




Fri vers av Sjoholm
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-25 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm