Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En barndom att ta igen på ett liv

Min kropp värker efter din beröring
Jag vill bara vara nära
Det finns ingen större ensamhet, än att önska en beröring en aldrig får -
kommer det nånsin att vara nog?
Jag känner mig äcklig, oälskad, skamsen
Varför kan jag inte lita på dina ord, på dina känslor
Jag tror inte du orkar med mig
Jag har 20 år av saknad kärlek och beröring att ta igen




Fri vers av Sjoholm
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-06 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm