Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mattan under dina fötter

Jag vet vad du vill höra, och jag vet hur jag borde agera nu
Men jag kan inte förmå mig själv till det
För jag vet att det bara är en kortsiktig lösning, det kommer bara göra allt värre sen
Men det vet du inget om
Jag vill att du ska må bra, så jag ger dig det jag vet att du behöver, lagar dom skador du säger att du har
Men jag vet också att jag sen kommer att rycka mattan från under dina fötter
Och just nu ställer jag bara mer och mer saker på den mattan




Fri vers av Sjoholm
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-04-29 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm