Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eppu


Hoppas bara,
att jag överlever till Eppu Normaali i Tampere 2016.

Jag har ju VIP biljetter.

Jag får ju inte dö innan detta.

Hinner jag dit.

Så kommer jag att gråta.

Rena och fantastiska tårar.

Jag kommer att gråta som fan!

När mitt livs band kliver upp på scen.

Min kärlek.

Som delvis byggde upp mitt vackra liv.

Och de bara levererar.

Som de alltid har gjort.

Jag kommer att låta mina tårar svepas iväg.

I Tammerkoskins virvlar

Ut mot Pyhäjärvi.

Det är här.

Jag vill dö.





Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2015-12-26 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP