Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T.N.T.

Om jag vore ett proffs till boxare skulle jag gå
under namnet
T.N.T.
Dynamit
Det vet jag
Den som inte tar någon skit ifrån någon
Vältränad med rutor på magen
Ja, jag skulle spränga bort alla mina motståndares
självgoda leenden med en rak höger
Knocka dem med en riktigt snygg nit
Få utlopp för alla mina aggressioner på en
och samma gång
I ett och samma tillfälle
Kunna höra långt borta i publiken någon skrika
i extas
Yippie
Vilken jävla smäll
Den där knocken hördes ända hit
T.N.T. T.N.T. T.N.T.
Ja, det vore någonting det att berätta för barnbarnen
när man väl har lagt handskarna på hyllan…

Ken Cassel
26/12-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-26 12:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet med mycket fantasi!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel