Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla anställda i äldrevården.


I bow beneath all you


Era insatser är så underskattade i evigheten.

Ni ger oss människor.

Så otroligt värdiga avslut.

Jag högaktar er alla.

Ni är de riktiga.

Och sanna hjältarna.

På riktigt!





Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2015-12-26 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP