Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla krafter har sina motkrafter - aktion reaktion ...


Det finns ett ögonblick alldeles innan ...

... honungen
når tungspetsen
som den smakar som allra bäst ...

Precis som det finns
en tid innan katastrofen
när man inser vad som väntar
och det inte finns någonting
som man kan göra för att förhindra
den utveckling som är på väg ...

... när förtvivlan, smärta och ångest
inför vad som komma skall
överträffar allt man
kommer att känna och uppleva
efter de normala omständigheterna
och invanda tillvarons fall ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-26 19:26



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De ! vars "synska" förmåga som tilldelats vissa på försynens eller på dess outgrundliga grunders insyn,borde mer tas i ansråk i världen,när det logiska resonemaget ter sig oemotsägligt.
2015-12-26

  WyS VIP
Just det, starkt uttryckt!
2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP