Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men även om jag inte ännu är klar och vill leva lite till så skulle det vara så mycket mer underbart om jag fick dela den tiden med dig som fattas mig - dig jag så innerligt vill!


Är medveten om att vi alla en dag ...

... ska dö ...

Så även jag ...

Men just nu
är det inte min tid
att lämna denna kropp
oavsett vad ...

Ty jag är ej
på långa vägar ännu klar ...

Dessutom älskar jag också livet
och önskar åter en gång
få leva och avnjuta detsamma
med dem jag älskar,
tycker om och bryr mig om ...

Något som förklarar
varför jag vägrar ge upp
och återvänder mot alla odds
gång på gång på gång ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-27 04:22



Bookmark and Share


  bumerang
Att börja om tar aldrig slut.
Textens längtan griper tag.
2015-12-27

  ResenärGenomLivet
Livsviljan är stark...
2015-12-27

    ej medlem längre
Man kan bara hoppas och be om att du snart får svar på din längtan som du så innerligt vill...
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP