Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systern jag valde

varje millimeter,
från ande till andetag
älskar varje steg du tar

alla små bitar,
det trasiga och det hela
älskar allt som blir du

dina varma tårar,
krossad och lämnad
älskar att se dig bli hel

det hämningslösa,
orden som bara vi delar
älskar att få vara ditt vi

ditt skratt,
mellan trasiga tårar
älskar att skratta med dig

den gränslösa vänskapen,
starkare än allt omkring oss
älskar att vara stark med dig




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-27 12:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart fin i kärleksamhet zon
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion