Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Do not walk over sacred land


Do not,
walk over sacred land.

Do not,
cross my borders with your wolfpack.

Do not,
invade my beloved Shangri La.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2015-12-27 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP