Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villebråd


Det finns så mycket gott i mig.

Så mycket kärlek.

Sådana goda tankar.

Men när vargflocken jagar mig.

Vänds allt åt andra håll.

Snälla!

Sluta jaga mig över snötäckta isar.

I nattliga skogar med vansinnigt mörka skuggor.

Ni kommer aldrig i fatt mig ändå.

Jag kommer alltid att vägra vara ett villebråd.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-27 14:11



Bookmark and Share


    Jerska
Stå för sin åsikt. Stå för sin person. Denna text ger mig styrka.
2015-12-27

    frun
Bravo, för annars vilar du under
Kenneth baneman, konkurrensen bland män är hård, serrö
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP