Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En översättning med lite förlängning av en fin liten vers av L Patrik W Johansson (https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1923675)


Et and At – & and @

 

Et and At – & and @

Anders G.J. Rhodin, 2015

Since Latin we've used et
Since E-mail we've used at
The French have used état
Our Earth is where it's at.

 

& och @

L Patrik W Johansson, 2015

Sedan latinska språket har vi använt et
Sedan datorspråket har vi använt at

 




Bunden vers av arhodin
Läst 390 gånger
Publicerad 2015-12-27 23:34



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Stiligt

Be well,
LPWJ
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

arhodin
arhodin