Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation ...


Kom ...

... och bli 
en liten stund 
här hos mig ...

Är du den
som fattas mig
kommer du
att känna det
i varje litet
skrymsle och vrå
inom hela dig ...

... då din närvaro
kommer att tända
alla ljus i mig
vars lågor 
släcker ut
alla universums frågor
om vem
som för dig är ämnad
och som allra mest älskar,
tycker om och bryr sig om dig ...

Sedan kommer du
inte någonsin 
ens tänka tanken
på att lämna mig ...

... då du vet 
att jag är
för att bli och förbli 
tillsammans med dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-27 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar kärleksförklaring. Hoppas hon även får den i verkliga livet, och inte bara här.

2015-12-28

  Valkyria-Fatale
Den kvinnan! Wow, hon är lyckligt lottad.
2015-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP