Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans magi

hans magi är mörk och skamlös
förgyller svarta ögons djupa dunkel
och döljer där det sanna hjärtat

han värmer vattnet i ett kopparkar
och sänker mig till botten av bärnstenen
bedövar i hjärtat mina krigslystna krafter




Fri vers av 99knivesinside
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-28 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside