Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör eller stark...







Är regndroppen för skör
för att hålla sig kvar
på grenen

eller är den för stark
för att falla?




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 338 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-29 12:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underfundigt och fint formulerat!
2016-01-05

  Lars Hedlin
En text som går in i själen och berör <3 kram
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Tänkvärt...
2015-12-29

  KYREUS of Sweden
Helgen bästa
fallo
ops!
filosofi....
2015-12-29

    ej medlem längre
Textens djup berör...
2015-12-29

  Rise Little One
Det är en tidsfråga ur realistisk synpunkt!
2015-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som passar i många olika sammanhang!
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell