Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ca 10 minuter kvar till 44 timmar kvar när jag publicerar dessa rader ...


Snart visar klockan på ...

... att det blott
är 44 timmar kvar
på detta som
med facit i hand
vad avser önskedrömmar
varit ett besvikelsens år ...

44 timmar kvar
att hoppas på 
önskade svar ...

44 timmar kvar
att finna acceptans
inom mig själv
för det jag ej ernått
men hoppats på ...

44 timmar kvar
för att kunna
förbereda
mina tankar och funderingar
på hur jag inför det nya året
mer fertila frön av hopp
för det jag så hett önskar
i den framtid som väntar
men ännu inte är 
ska kunna så ...

44 timmar 
som en efter en
är på väg att ticka ut
sekund för sekund
minut för minut ...

... obevekligt
utan hänsyn till
vad vare sig du eller jag vill ...

... intill 
året som är 
nått sitt slut
och ej längre är här ...

Då det nya året tar vid
med löften och besvikelser
vars uppfyllelser
ännu är helt upp till
vad vi själva vill
utifrån dem vi väljer att vara
som respektive
unik existens
såsom person och invidid ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-30 03:47



Bookmark and Share


  Trädskugga
I valet om vem jag själv vill vara, väljer jag oftast en fantasiskapelse, och kanske är den mitt sanna jag :)
Din text är ett lysande nyårstal!
2015-12-30

  Carl Mikael Fäldt
Ja!
Tiden går sin taktfasta gång med sitt tick tack flöde!

Vi har våra minuter kvar.vi som lever

Hoppas dock att alla ännu ej födda föds-alla arter!

Hoppas att min största kärlek klarar ytterligare ett år!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP