Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte alltid lätt att veta vad någon annan önskar och vill ... En del när tvångsmässiga behov av att riskera bli lämnad för att ens kunna stanna kvar ...


Håller inte i dig ...

... om du inte ber mig
att göra så ...

Men visst jag vill
att du vill 
välja att stanna
hos mig ändå ...

... oavsett
huruvida andra
kommer och går ...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-30 08:36



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Vacker innebörd Peter
2015-12-30

  Hanna Mari Wallin
tänkvärda rader
med ett fint budskap.
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP