Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Många ensamma resor med och utan ryggsäck har det blivit. Här i grekiska övärlden början på 90-t. På bilden är jag på ön Sifnos i Grekiska övärlden


Född fri som lejonet Elsa

Lite tankar och reflektioner över tid
och inför 2016.

Det finns en vagabond i mig, tycker
om friheten att gå ditt lust och längtan
finns.

Äventyr behöver inte vara långt i fjärran
en skogstjärn i månskenet med lommens
skrik kan vara en stark upplevelse.

Jag har lärt mig mycket om mig själv genom
att utmana ensamheten. Våga se mina gränser
och lära mig om mina behov.

Livsläxor har lärts över tid och genom
erfarenheter.
Jag hoppas att en dag få möta en själ som gjort
en liknande resa och insett att man aldrig kan
leva genom en partner utan vara sann med sin
själs behov.

När jag är sann mot mig själv så blir jag också
sann mot min nästa.
Ödmjukhet och generositet växer sig stark.

Fri som lejonet Elsa betyder naturnära.

2016 välkomnas med fysisk rörelse i natur med
kulturella mellanspel och en del tomrum.








Fri vers av WyS VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-30 16:57



Bookmark and Share


  Svart svan
Som om man hade skrivit det själv...:)
2016-01-07

  Lars Hedlin
free spirit!
2016-01-05

  soligajag_1 VIP
Vilken härlig berättelse om att vidka vyerna, rannsaka sig själv, sann mot sig själv, ödmjukhet, en härlig resa du gjort!!
Vill med . , göra!!
2016-01-05

    ej medlem längre
Fint att kunna fylla sitt minnesalbum allt eftersom.
2015-12-31

  M:tin
Tycker om!!!!!
2015-12-31

    ej medlem längre
En fri och sann själ - riktigt fint skrivet!
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP