Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det jag söker tydliggöra i detta flöde är att det är inte blott de känslor som visas utåt som visar vad och hur man känner inom ... och att det kan vara en god tanke att försöka se det som är även utifrån den andres perspektiv ...


Att jag inte håller i dig ...

... innebär ej
på något sätt och vis
att jag inte håller dig 
nära tätt intill
inom mig
i min själ och mitt hjärta ...

Och heller ej
att det inte skulle bringa
mig oändlig smärta
i varje skrymsle  och vrå
inom om jag förlorade dig ...

Även om jag kanske ej
för någon annan utåt
skulle fullt ut visa det
i allmänhet ...

och än mindre 
inför dig i synnerhet ...

Men även om jag
om du väljer att gå
inser att du ej 
var den som var ämnad för mig
innebär det på intet sätt
att det skulle göra mindre ont
i den själ och det hjärta som finns i mig
än vad det skulle göra för dig
om det var jag som valt att gå ifrån dig ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-30 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP