Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Million små fötter

en million små fötter

gräver djupa gropar i marken
där träd med ruttna rötter
blev upprivna med våld

fem millioner små fingrar
som inte längre spelar något instrument
sträcker sig mot oss




Fri vers av Bo Lövhalka
Läst 462 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-30 21:24



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Sorgligt och vackert
2022-03-12

  Ljusletaren
Gillar djupet i dina ord/kram
2015-12-31

  Marianne Räf
Poetiskt djup text, - som jag läste den..
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka