Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten klargörande kompletterande detalj kring ämnesområdets mer centralt inramade kärna ...


När jag älskar någon ...

... vem det än är
så är det 
för den den är
till sin existens 
så som person och individ
och inte någonsin
för vad den gjort,
gör eller har ernått i sitt liv ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-30 21:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Bra skrivet...det är så det ska va...
2016-01-04

  Maiah VIP
Fint
2015-12-30

  Carl Mikael Fäldt
Peteriansk visdom detta!

Det är så lätt att förbise genialitet om den ligger där-i form av vänskap eller blott skrivarvänskap!

Jag borde inte kommentera denna text-men jag kan inte låta bli helt enkelt.

Du råkar vara min vän!
2015-12-30

    Sefarge VIP
Personlighet
Så mycket:
Doft,kroppsspråk
Röst,ett själsligt
Landskap m.m
Tänkvärt skrivet!
:)
2015-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP