Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur definierar man en känsla någon man älskar får en att känna? Jag vet att hon finns ... men inte när hon kommer in i mitt liv för att bli med mig ... Hon fattas mig!


Du frågar vem Hon är ...

... som är
den jag söker finna ...

Hon som är
den fantastiskt undersköna
vackra bara för mig
ämnade kvinna ...

Hon som sätter färg

på hela min värld
och får allt det där
som känns som om 
det är
men som jag önskar 
att det inte vore ...

... inte existerade
annat än som möjligheter
på vår fortsatta färd ...

Mitt svar till dig
är i all sin enkelhet
blott det här ...

- Hon är för mig
till sina allra minsta beståndsdelar
i hela sin kropp och sin själ
av sådant stoff 
vilket blir till drömmar ...

Drömmar vi tillsammans
omvandlar till den verklighet 
vi själva önskar och vill ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-31 01:23



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Vackert
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP