Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Med tillit till Livet



Inget är givet

men mycket
är bjudet


så låt oss
kyssa gryningen
varsamt

med tillförsikt




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 438 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-31 07:39



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så fin. Bokmärker denna också, älskar att ha positiv KÄRLEKSboost i mitt poetskafferi :-)

Tack..
LoveBlessings
DominiQue

2016-01-30

    Dan Myrbeck
Ja - bra!
2016-01-05

  Lars Hedlin
Starkt förnims och känns sanningen i dina ord <3 kram
2016-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att bära med sig i vardagen!
2016-01-01

  KYREUS of Sweden
Ja, gärna;


mycket hjärna!
2015-12-31

    ej medlem längre
Dina ord känns.
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell