Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av 2015

en sång av eld sjungen
av en kropp av jord
halsen ligger i aska och
tungan är svedd men
det är slut nu
det är över
och landskapet är öppet




Fri vers av 99knivesinside
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-31 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och tänkvärt skaldat om det som varit och det landskap som är öppet för vad som helst.
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside