Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombytta könsroller - limerick

 

 

Den vackre prinsen med tusen i kö
bad att bli ett med den tappraste mö
som tog svärdet i hand
när han tjöt som en and
att draken sa hej, tack och adjö




Fri vers av Nettan
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-04-27 07:04



Bookmark and Share


    NoMi F
En rolig limerick
Stackars prins
*skratt*
2006-04-27

  Bengt VIP
ha ha ha
Helt underbart om en prins våndor och en drakes väg
2006-04-27

  Staffan Åhlvik
Skitbra!!

Men, ska inte limerickar ha ortsnamn? Kanske bara jag som tror det =P

Den var jävligt bra iallafall =D
2006-04-27

  mb74
hahahaha,den var bra:)
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan