Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Gammalt Nytt Slut?!?!

 

 



Avslutar

och avslutar

som aldrig förr

fast blir ändå aldrig färdig




Befrielsen ligger bara i början av början




behöver ägna hela 2016 minst

åt att smälta snön som inte föll

under 2015 över fötternas berg

av omötta folk

inklusive alla oerhört oersättliga år som gått....




Nytt vill jag inte ha mer

blott gammalt

nu i klaraste blått

genom rötternas märg

björnen slumrar




[....ofullbordad...?]


 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-31 16:20



Bookmark and Share


    prima donna
Får mig att tänka på vad man ska bära på sin bröllopsdag för att få ett lyckligt äktenskap: Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått...
2016-01-01

  lodjuret/seglare VIP
Annars kan man göra kul
som en och annan fordom jul
låta gå i fin repris
vad som skrevs på detta vis
ett år förut utan strul
2015-12-31

  Nanna X
Haha man anar en konservativ utveckling... lyckq till ;-)
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP