Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besökte nyligen: Sveriges Radio & deltog i sändning. Bokat - Snabbt - Pang! Nervösiteten gör sig gällande. Önskar allt gott


Kärlekens Radio

           

______________________

   Tänk min lilla dikt,  skapade en plikt

       Poeten tappar vad begreppen heter

         Plötsligt befinner man sig direkt i etern!

*

Lyssna gärna till radiosändningen

Programmet tillängnas temat:

 Kärleken - däribland vår ljuva bok

 

Lyssna online:  www.sverigesradio.se/p4

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jimmy B Bergquist
Läst 520 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-31 17:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken hej! Underbart! Hurra från mig! Humlorna sjunger i kör för dig!
2016-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så trevligt...grattis till dig...
2016-01-04

  Alysse VIP
Åh, så värmande fint
kärlek till mänskligheten
ger medmänsklighet
2016-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Bara att gratulera!
2016-01-01

  Robert Jonsson VIP
Coolt men ändå varmt och innerligt. Precis som du.
2015-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Radio Clash är min kanal.
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist