Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Om arbete till resultat


VÄNTAN VID PORTARNA

 

_________________________________________________

              Tidsrymden över sju år. Sju års väntan vid portarna

I förundrande förvärvsarbete.

Hon längtar liljelikt när lakanen luktar lavendel

Radiolysssnade poeter smeker zen-sommaren

______________________________________________

 

 

Lyssna gärna till radioprogrammet om debutskivan:

www.sverigesradio.se/p4

 




Fri vers (Fri form) av Jimmy B Bergquist
Läst 496 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-15 12:58



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ursäkta upprepningen :) underbar mening " Hon längtar liljelikt när lakanen luktar lavendel "
2016-08-15

  Blomma-Stjärna VIP
jag fastnade för samma mening som Alysse - läser den om och om igen!
2016-08-15

  Alysse VIP
"Hon längtar liljelikt när lakanen luktar lavendel"

Helt underbart poetat!

2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist