Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Foto: Al Andersson


SPANSKA ÖRT-TRÄDGÅRDAR

Återkomsten från ursprungligen Iberiska tempel

Magasin laddat med sandens minnespatroner

Essentiell energi bemästrar frimärkets stämpel

inkludera sommarnattens längtan bortom vykortens visioner

 




Fri vers av Jimmy B Bergquist
Läst 488 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-31 00:47



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket vacker Jimmy
och mycket fantasieggande
Bokmärker
2017-08-03

  Alysse VIP
Såsom en hälsning
ifrån fjärran
2017-07-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En målande och intressant bild, tecknar dina ord.
2017-07-31

  lodjuret/seglare VIP
En del läsningar görs av människor som tillbringat någon tid i sanden vid en populär strand i Halland. Byggt slot eller bara bligat utsikt, människor, lapat sol eller likt katten morgonens grädde. Troligen för att det var mera dyrt att flyga till Malaga än att surfa hemmavid.
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist