Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer än bara ord ... men inte mycket ...


Idag är det en lite annorlunda situation ...

... jämfört med
alla andra dagar
då många läsningar,
applåder och kommentarer
på det vi publicerar
är så välkommet
och mottas med
vårt inre känslolivs acklamation ...

Speciellt 
just nu ikväll
önskar vi 
som ej är ute
och firar med alla andra
inte få lika många
läsningar och applåder
då det blott 
berättar för oss att
det är fler ensamma själar
som ej får känna inklusion
med allt glam kvällen till ära
och alla möjligheter till intressanta samtal
med tillhörande skratt ...

Så även om
jag blir glad
när jag ser dina tassavtryck
som visar att du varit inne här
för att läsa mig ...

... så hoppas jag innerligt
att de allra flesta av
mina skrivarvänner och övriga medlemmar
har helt andra saker och ting 
för sig denna kväll
och inte för att vara snäll
eller av andra oegennyttiga skäl
förblir kvar häromkring ...

Hoppas ni har en underbart fin Nårsafton
fullt upptagna med stimulerande och roande ting
och att när helgen är över kommer tillbaka hit
för att sätta ord på alla intryck
och därmed kunna berätta någonting ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-31 22:43



Bookmark and Share


  Kim VIP
Egentligen är det ju bara en formsak med nyårsafton eller hur man spenderar eller firar just den dagen. Det kan man ju göra vilken dag som helst… En helg ute med vänner. Eller så säger det mycket om hur vi lever, och tänker. En del tänker inte alls, livet bara fortgår.
En del kan inte vara ensamma en sådan kväll, men jag lovar det skiljer sig inte mycket från andra dagar egentligen. Kan vara skönt slippa åka in till stan etc. Har man en säng och näring i kylskåpet så går livet vidare.
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP