Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla kändisar

Inför Gud

är vi alla

kändisar.

Tänk

vilken

simultankapacitet

han har

som kan

hålla reda på oss

alla !




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-01 11:13



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Ojojoj. . Tänk om denna människa eller skapelse kunde uträtta underverk på andra sätt.
Men men. . Han finns inom oss.
2016-01-02

    Sefarge VIP
"Örnklokt talat"
:)
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP