Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid samma visa

Få förunnat tänka klart
dock mitt huvud är fullt
Är inte dum inte smart
härinne ett stort tumult

Samma visa på repeat
klangen av ångestattack
Sjungandes i nästa bit
ett huvud fullt av snack

Varje morgon varje dag
hjärnspöken stanna kvar
Oron en tanke så svag
kommer fort men utan svar




Bunden vers (Rim) av Björn Blomqvist
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-01 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist