Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags ta sig i kragen

Nu är det här, vårt nya år

Dags att ömsa skinn

och ändra sitt sinn

annars går det som det går

 




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-01 14:44



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Underbar poesi om att
ta tag i detta Nya år med en positiv anda!!
Härligt Valter!! Gillar mycket !!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP