Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av alla dessa gånger jag hoppade av


Den ofrivillige ryttaren


av rädsla hoppade
Jag och inte hästen
ni förstår nog resten
knak sa det i mitt ben
men hästen råka ej i sken

känner var vinter
att jag nog aldrig blir någon sprinter
det stapplas och halkas

men jag ler när jag vet

att sommaren snart nalkas




Bunden vers (Rim) av Bengt VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP