Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla

Det gör ont när
oro växa och gro
Det går runt när
tanke komma och gå
Det är vakuum när
känsla rusa och ge
Det syns i ögon när
liv brista och fly

© Björn Blomqvist 2016




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-01 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist