Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medan vågor rullar in


Fotspår i sanden

kvinnan går genom ängen

ljudlöst rör hon sig

ner mot havet, stranden

 

på huk, händerna utsträckta

hon låter vågor skölja över sina fingrar

handflator, handleder

hon reser sig långsamt

går längs stranden med blicken vänd mot havet

hon rör sig längre, längre bort mot horisonten

 

tills vi bara kan förnimma i våra

hjärtan att hon funnits

Havet har gömt fotspåren

vinden spridit ut hennes doft




Fri vers av Maiah VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-02 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt vackra bilder du förmedlar!
2016-02-23

    ej medlem längre
Otroligt vackra bilder du förmedlar!
2016-02-23

  Lars Hedlin
Fint berörande inom!
2016-01-05

  Kozo
Tänker; Blott en dag, ett ögonblick i sänder...
2016-01-02

  Lars E Jönsson
2 dagar in på 2016, hur skall du överträffa detta resten av året
2016-01-02

  Maud Louise
Du målar en vacker bild med dina ord!
2016-01-02

  Änglaögon
Vacker text som berör.
2016-01-02

  Bo Lövhalka
Så mästerligt uttryckt med få ord!
2016-01-02

  Bo Lövhalka
Mycket läsvärt och välskrivet!
2016-01-02

    ej medlem längre
Jättefin berörande text.
Mvh annokas
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP