Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterresa

Innanför bruset av dimma
partiklar i möte med djupet
en växande varm strimma
där på utsidan av stupet.

Siluett på siluett
kalla kanter av barr står tidlöst
likt ett mörkrets porträtt
av mäktig tystnad överöst.

Punkter möts i symmetri
i den täta kylan
i alltings vara och förbli
invid den frusna myllan.




Bunden vers av Starkast
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-02 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starkast
Starkast