Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riskkapital

 

tid det tar mig att lösa dina ord

rörelser stavelser

är mer än den jag har, förfogar

över allt du gör rör svävar

ett leende som vill något

annat

som en uppmuntran

att börja leva

som en fråga

hur




Fri vers av cilax VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-02 13:58



Bookmark and Share


  Infinita
Jo, jag skulle ju säga:
Det är Mona Lisa över denna. ;)
2016-05-09

  Infinita
Den här förflyttar läsarperspektivet på ett intressant sätt. Från munnen, till något obestämbart - svävande, nästan andligt - tillbaka till munnen.

Och gåtan? Outtalad, av densamma.
2016-05-09

  TrollTörnTrappan VIP
poetisk ekvation!?!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt