Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal kanske?

Idag har jag fått
en lapp av hustrun
där står vad jag skall göra
vilka affärer jag skall handla i

vid vilka klockslag
jag skall göra de olika uppgifterna
allt i kronologisk ordning

ett snyggt excel ark med andra ord.

tyvärr har hustrun som är lite glömsk
glömt att skriva när jag skall lata mej
och mellan vilka tider.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-04 08:54



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Hehehe det där med att lata sig finns inte med i planeringen... Det är bara att göra som hon säger. Det låtet som att du har en egen PT "gratis" var glad för det PT:are är väldigt dyrt annars
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson