Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från dagbok till det digitala

Långt tillbaka hade man dagbok
där man skrev allt
sedan satte man hänglås på
för att ingen skulle läsa.

2016 finns facebook, hemsidor, instagram olika forum
där lägger man upp foto och texter
där vill man att alla skall läsa

inga hänglås där inte.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-04 16:05



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Precis så är det och det man inte vill ska läsas skriver man inte där :-D
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson