Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träden viskar

träden viskar

att du kommer

när du är klar

 

kronorna rister ned

kristaller som landar  i min nacke

kittlande kyssar från norr

 

när mina drömmar

där allt är möjligt




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 273 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-01-05 06:48



Bookmark and Share


  bumerang
Drömmar är möjliga.
Fint tänkbar upplevelse
2016-01-05

  Linda CH VIP
Strålande vackert!
2016-01-05

  Rozsi.kovacs
en härlig text kittlande kyssar från
Norr tilltalade mig
2016-01-05

  Lars Hedlin
Underbart framfört! :)
2016-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint...skön känsla...
2016-01-05

    ej medlem längre
Att nära sina drömmar...vilken underbar formulering.
2016-01-05

    ej medlem längre


"kittlande kyssar från norr

 när mina drömmar" Bedårande!


2016-01-05

  Angel of love
Väldigt öm och fin text.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell