Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det tisdag

Det är tisdag idag
himmeln är full av snö
snön faller
det är kallt
inne lyser brasan upp
det värmer både kropp och själ.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-05 07:32



Bookmark and Share


  Maiah VIP
En riktig mystisdag med andra ord
2016-01-05

  Maud Louise
Så vackert med himlen är full av snö...
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson