Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är en hämnd gudomlig?

 

Att påstå
att en behå
Är en kalsong
är en lögn

Att prata om gudomlig hämnd
kommer som en sanning i kläm
För vem är du som äger rätten att prata som Gud
med falska djävulska bud

En gud vill du delar ditt dagliga bröd
vill inte se oskyldiga dö en för tidig död
Så om nu någon måste prata om Gud
klä honom då inte med din skit, utan låt honom bära sin skrud

För ingen Gud pratar om bombsläpp
han vill inte ha denna mänskliga djävulska hjälp
Det borde alla rättfärdiga kristna och muslimer förstå
att mörda och stjäla gör en riktig Gud askgrå

Allt sånt hör det mänskliga egot till
ett egoistiskt djävulskt empatispill
Som föds med makt och habegär
jobbskatteavdrag och idkontroller när vi gudomligt svär




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-05 14:35



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP

"Är en hämnd gudomlig?"

tills dess himmelrike de tar oskuldspresumtionen.

2016-01-05

    ej medlem längre
Gud säger att han vill "att du bryter ditt bröd åt den hungrige och skaffar de hemlösa en boning, att du kläder den nakne var du än ser honom och ej drager dig undan..."
Det är så lätt att skylla allt ont på Gud när det är onda människor som är orsaken.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP