Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3 <3 <3


Vet Du En Sak?

vet du en sak?
jag är kär i dig

du får mig le och va glad
det är säkert det

vet du en sak?
jag älskar dig

vill aldrig vända blad
du ger känslan, hel

ja så känner jag
du är min frälsare

vet du en sak?
det är såhär jag vill känna mig
känna dig, min älskade

vet du en sak?
Sebbe älskar dig <3




Bunden vers (Rim) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-05 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl