Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åren sätter sina spår

Åren går och går

Åren sätter sina spår

för livet bjuder inte påtår




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-05 18:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vår stund på jorden går inte i repris!
Det gäller att ta vara på de åren vi får.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP