Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskingrande

All denna tystnad skrämmer mig
När vi inte hör eller ser
Alla förskingrade blickar och tankar

All denna rädsla tystar dig
När vi varken tar eller ger
Alla försummade läten och det bankar

Nej, vi hör aldrig det som inte tar
form och tvingar luften, att ge plats åt rum

för det outtalade som tvingas kvar
– denna olidliga smärta –
som tvingas utstå med att vara stum








Fri vers av Fri Ronja
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-05 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja