Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

 

Plötsligt ser jag -  
Hann inte tänka,
         Helvete!

Igen!
Samma sak...
       Hur dum får man bli!

Världen rasar

Ryser och fryser

Svetten rinner

Lyssnar

Bläddrar


Nya perspektiv
Faran över

Andas ut - 
      tills nästa gång.....



 

 

 

 




Fri vers av häxängel
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-06 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel