Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herakles

Herakles knullade inte Omphale

Omphale knullade Herakles

bara så kan jag föreställa mej honom som lycklig

 

Roger Karlsson




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 260 gånger
Publicerad 2016-01-06 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson