Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män

 

En
med de mjukaste av händer, 
viskar allt jag vill höra
och gör kroppen varm och mjuk  

En
min sanna själ förstår,
får mig att skratta,
leka, dansa och le

En 
vill visa mig världen,
bjuda på den finaste middag,
och tålmodigt ge mig tid

 

Men 

Jag minns...

Minns hjärtat banka
Minns längtan riva
bortom all sans och vett

Minns...

...när allt var ett




Fri vers av häxängel
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-07 12:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en man täcker sällan alla behov en gudinna har, att ha flera bör vara en naturlighet
2016-09-16

  aol
Så fint nära skaldat och så berörande
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

häxängel